MENU ZEST
Rib-eye
gerookte rib-eye | piccalilly | Parmezaan | pickles
of
Zeebaars
sashimi | groene kruiden | karnemelk | zilte groenten
of
Biet
Granny Smith | roomkaas | selderij | dille
~
Kwartel
filet | boutje | bouillon **
of
Aardappel
espuma | 63°C dooier**
~
Kalf
kalfshaas| zwezerik | bloemkool| portsaus
of
Kabeljauw
schaaldierensaus| pastinaak | krokante ham | snijboon
of
Aubergine
kikkererwt| yoghurt | papadum |harissa
~
Selectie kaas
compote | stroop | notenbroood
en/of
Peer
witte chocolade | pecan | dulce de leche
3 GANGEN 42.50
4 GANGEN 49.50
5 GANGEN 56.50
Gerechten met ** worden uitsluitend bij een 4 en 5 gangen menu geserveerd
Het 5 gangen menu is inclusief kaas en peer
Wijnarrangement is mogelijk vanaf 3 gangen, 8.00 per glas
Het is niet uitgesloten dan onze gerechten allergenen bevatten