MENU ZEST

Rib-eye
gerookte rib-eye | piccalilly | Parmezaan | pickles

of
Zeebaars
sashimi | groene kruiden | karnemelk | zilte groenten

of
Biet
Granny Smith | roomkaas | selderij | dille  

~
Kwartel
filet | boutje | bouillon **

of
Aardappel
espuma | 63°C dooier**

~

Kalf
kalfshaas| zwezerik | bloemkool| portsaus

of
Kabeljauw

schaaldierensaus| pastinaak | krokante ham | snijboon
of

Aubergine
kikkererwt| yoghurt | papadum |harissa

~

Selectie kaas
compote | stroop | notenbroood

en/of
Peer
 witte chocolade | pecan | dulce de leche



3 GANGEN 42.50
4 GANGEN 49.50
5 GANGEN 56.50


Gerechten met ** worden uitsluitend bij een 4 en 5 gangen menu geserveerd

Het 5 gangen menu is inclusief kaas en peer
Wijnarrangement is mogelijk vanaf 3 gangen, 8.00 per glas

 

Het is niet uitgesloten dan onze gerechten allergenen bevatten