Home » Menu

MENU ZEST

 

Gebrande tonijn | gazpacho van meloen en rode peper | avocado

CAMBIL BAY, SAUVIGNON BLANC, GLAS 6.00

-

Steak tartaar | eidooier | ingemaakte mosterd | aardappelkrokant

VIGNOBLES VELLAS, POISON ROUGE, GLAS 11.00

-

Mousse van geitenkaas | rode biet | framboos | lime

HUBERT BECK, PINOT BLANC, GLAS 7.00

––––––––––––

4E GANG

Tortellini van spinazie en ricotta | bouillon van tomaat | basilicum | Parmezaan

VILLA CAVARENA, PINOT GRIGIO, GLAS 6.00

-

Bisque van langoustine | roulleaux van gamba en Chinese kool

MÉTAIRIE, CHARDONNAY, GLAS 8.00

––––––––––––

Heilbot | saffraanboter | bereidingen van bospeen | citrus | aardappelsavarin

VIGNOBLES VELLAS, VIOGNIER, GLAS 8.50

-

Filet van lam | doperwt | aubergine | kruidenkorst | polenta

PANAMERA, CABERNET SAUVIGNON, GLAS 10.00

-

Waterkers risotto | doperwt | schuim van mosterd en waterkers

MÉTAIRIE, CHARDONNAY, GLAS 8.00

––––––––––––

Bereidingen van braam | witte chocolade | vlierbloesem

CASCINA GHERCINA, BRACHETTO, GLAS 7.00

-

Selectie van kaas | appel-peren chutney | stroop | notenbrood

FONSECA, TAWNY PORT, GLAS 4.50

 

MENU

4 GANGEN 44.50

3 GANGEN 37.50