MENU ZEST

 

Steak tartare

paddenstoelen bouillon | dashi | zoetzure groenten
of

Dutch Yellowtail

tataki | sesam | ponzu | radijs

of

Geitenkaas

peer | rode ui | pistache  

~~~

Iberico

wang | bloemkool | appel | Calvados | mosterd **

of

Selderij

espuma | risotto | paddenstoel **

~~~

Kalf
entrecote | cantharel | aardpeer| zwarte knoflook

of
Heilbot
spinazie | beukenzwam | beurre blanc
of

Pompoen
rösti | bospeen | Parmezaan |tijm

~~~

Panna cotta
speculaas | mandarijn | pure chocolade
en/of
Selectie kaas
 
compote | stroop | notenbrood

 

3 GANGEN 42.50
4 GANGEN 49.50
5 GANGEN 56.50


Gerechten met ** uitsluitend bij een 4 en 5 gangen menu

Het 5 gangen menu is inclusief kaas en panna cotta
Wijnarrangement 8.00 per glas
        


Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten