Home » Menu

MENU ZEST

 

Ree 

rillettes |rode kool | appel-sherry gelei | krokant van wildzwijn

of 

Coquilles St. Jacques
carpaccio | krokante Noordzeegarnaal | bloemkool | gele curry

of

Rode biet 

roomkaas | Granny Smith | espuma van rode biet

****

Kwartel

filet |gekonfijt pootje | eryngii | paddenstoelen bouillon *

of

Selderij
espuma van selderij en truffel | krokante aardappel | tuille van Parmezaan *

*****

Eend

filet | bitterbal | pompoen | linzen | sinaasappel | Pedro Ximenez

of

Zeewolf
vichyssoise saus | prei | vadouvan | gerookte La Ratte aardappel

of

Pompoen
ravioli |bereidingen van pompoen | Parmezaan | citrus | gember

*****

Mandarijn

millefeuille | parfait |framboos

of

Selectie kaas

appel-peren compote | stroop | notenbrood


5 GANGEN 51.50

4 GANGEN 44.50

3 GANGEN 37.50

 

* bij 4 en 5 gangen                  
 5 gangen is incl. kaas en dessert