MENU ZEST
Dutch Yellowtail
sashimi | ponzu | komkommer | sesam| kaffir
of
Oosterse kalfstartaar
63ºC Ei | gemarineerde radijssoorten | avocado
of
Gegrilde watermeloen
tomaat | citrus | roomkaas | basilicum
***
Zeebaars
filet | zeebaars chips| bereidingen van venkel | Pastis **
of
Gado Gado
espuma | gefrituurd ei | papadum | kokos**
***
Iberico
presa| krokante ham | maïs | polenta
of
Kabeljauw
doperwt| snijboon | aardappel donut | beurre blanc
of
Gepofte paprika
flan | aubergine | geitenkaas | gnocchi | dragon
***
Rabarber
aardbei | hangop | lime | basilicum
en/of
Selectie kaas
compote | stroop | notenbrood
3 GANGEN 42.50
4 GANGEN 49.50
5 GANGEN 56.50
Gerechten met ** uitsluitend bij 4 en 5 gangen
Het 5 gangen menu is inclusief kaas en rabarber