Algemene informatie

 

Openingstijden

Reserveren is dagelijks mogelijk voor het diner m.u.v. dinsdag. Reserveren kan via de button onderaan de pagina.
Een tafel reserveren is mogelijk tussen  tussen 18:00 - 20:00 uur.
Lunch is momenteel niet mogelijk. 

 

Reserveringsbevestiging

Reserveren kan via onderstaande link. Indien u een reservering maakt via onze website ontvangt u ten alle tijden een bevestiging, Houdt u dus ook uw spamfilter in de gaten. Mocht u geen bevestiging hebben gehad neem dan gerust contact met ons op.

 

Annuleren/Aanbetaling

Wij vragen bij het maken van een reservering een aanbetaling van € 25 per persoon. Op de avond zelf wordt uw aanbetaling verrekend met uw uiteindelijke rekening. Bij een annulering tot 48 uur voor uw bezoek vragen wij telefonisch contact met ons op te nemen en ontvangt u 100% restitutie. Mocht u binnen 48 uur annuleren ontvangt u de aanbetaling niet terug. Wanneer u met minder personen dan gereserveerd arriveert behouden wij ons het recht om de aanbetaling van deze personen niet te verrekenen.

 

Groepen

Voor vragen m.b.t. groepen en/of andere mogelijkheden kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op 043-3117307. Of u kunt ons mailen op info@zestvalkenburg.nl. Online reserveren is mogelijk tot maximaal 6 personen. Bij meer dan 6 personen vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Vanaf 8 personen hanteren wij groepsvoorwaarden. 

 

Allergenen

Informeer ons ten alle tijden vooraf als u allergieën en/of dieetwensen heeft. Indien u online reserveert noteert u deze dan in het vakje "opmerkingen". Houdt u er echter  rekening mee dat we niet kunnen voldoen aan allergieën of (di-)eetwensen waarvan we denken dat ze het karakter van het menu veranderen. Hoewel wij alles in het werk stellen dit zo goed mogelijk voor u te bereiden kunnen wij niet garanderen dat onze gerechten geen allergenen bevatten.  Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu.

 

Alcohol

Wij serveren geen alcohol aan personen welke jonger zijn dan 18 jaar of zich niet op verzoek kunnen legitimeren. Ook niet als u onder begeleiding van uw ouder of meerderjarige bent.